Home » Vakantie boeken

Vakantie boeken

Waar moet je aan denken wanneer je een  vakantie boekt?

U wilt op vakantie en begint te speuren op het web naar een fijne sfeer vakantie naar keuze. Maar waar moet u over nadenken bij het boeken van een vakantie? Wij helpen u graag!

Niet te vroeg en niet te laat

Uit onderzoek is gebleken dat u het beste 140 dagen voor uw vertrek kunt boeken. Dan bent u het goedkoopst uit. Wanneer u te vroeg of te laat boekt, bent u dus duurder uit. Het risico op dit punt het laagst voor bijvoorbeeld vliegtuigmaatschappijen en daardoor durven zij hun prijzen te verlagen op dit punt.

In het weekend reizen

Je zou het misschien niet denken, maar wanneer je een reis uitzoekt in het weekend, ben je toch echt goedkoper uit. Boek je reis op zondag, ben je stukken goedkoper uit.

Een complete reis boeken duurder?

Hoewel de meeste mensen denken dat reisorganisaties vaak duur zijn, is het toch vaak duurder om je eigen vakantie te boeken. Hoewel het allemaal leuk is om zelf te plannen, is het goedkoper om een vlucht en hotel bij elkaar te boeken.

Houd het nieuws in de gaten

Is een bestemming negatief in het nieuws? Boek dan een reis! Wanneer bestemmingen negatief in het nieuws zijn, dalen de prijzen. Aangezien minder mensen willen afreizen naar de bestemming.

Gebruik niet één browser tijdens uw oriëntatie

U kent allemaal de verhalen wel van prijzen die stijgen op websites. Gisteren keek u en toen was de prijs nog 150 euro en nu 185 euro. Het is slim om te bekijken in één browser en te boeken in een andere browser. Hiermee voorkomt u deze prijsstijging.

Zoek een bestemming op onze kaart