Home » Vakanties » Romantisch trouwen op Ibiza

Romantisch trouwen op Ibiza

Binnenkort is het zo ver, jullie gaan elkaar het jawoord geven. En dit gaan jullie samen met familie en vrienden beleven op een prachtige droomlocatie, namelijk op het eiland Ibiza. Deze magische plek maakt het nog romantischer en sprookjesachtiger, denk maar eens aan de mooiste stranden en de relaxte vibe. Laat deze droom maar werkelijkheid worden. 

Ceremonie aan het strand

Met een prachtig uitzicht over zee, staan jullie samen om deze grote dag te vieren. Jullie trouwceremonie is uniek, bijzonder en ook nog eens traditioneel. Waar en hoe jullie het ook vieren in Ibiza. Misschien trouwen jullie wel in een Spaans kerkje, met een kleine groep om het intiem te houden. Zeker weten, jullie worden verliefd op Ibiza

Catering & feesten

Natuurlijk moet vandaag alles helemaal perfect zijn, zeker als het aankomt op een welkomstborrel voor de gasten. Het is vandaag jullie dag en de gastvrouw spelen, dat geven we gewoon lekker uit handen. Huur een beach bar af of zorg voor een cateringbedrijf, dan zit dit helemaal goed. 

Sluiten jullie de bruiloft ook in stijl af? Met een spetterend feest. Geen enkel probleem want in Ibiza zijn de beste DJ’s en live bandjes te vinden. Natuurlijk mag de openingsdans niet ontbreken, hier wordt de muziek gewoon op aangepast. Alles voor een onvergetelijke avond.

Finishing touch

Hebben jullie op de bruiloft een thema in gedachten? Een unieke sfeer die jullie graag doorgevoerd willen hebben in de aankleding en styling. Laat een bedrijf jullie wensen afstemmen op een passende stijl voor glitter en glamour of juist romantisch en intiem. Dit maakt je bruiloft helemaal compleet.

Een huwelijksreis vieren

Nu de bruiloft geweest is en jullie willen bijkomen van deze bijzondere dag, is de tijd nu aangebroken om echt even tijd voor elkaar vrij te maken. Blijven jullie op het eiland Ibiza. Of begint hier het avontuur? Op dit hippie eiland kan je tot in de late uurtjes feesten, zonnen op het strand of samen borrelen met een afsluitende blik op de zonsondergang. Er is zoveel mogelijk in Ibiza, je kijkt je ogen uit want je ervaart hier pas echt wat ontspannen zijn inhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *