Home » Vakantie in Europa » Meer sfeer in de Ardennen

Meer sfeer in de Ardennen

Laatst wilden we met het gehele gezin op vakantie gaan. De criteria? Niet te duur. Niet te ver weg want oma en opa reizen mee en die zitten niet te wachten op lang transport. Niet te heet nogmaals voor opa en oma is dat niet comfortabel. En het liefst op een plek waar een gemoedelijke sfeer hangt. En mooie natuur is een pre. Ten slotte, willen we verblijven in een accommodatie gerund door Nederlanders, vanwege de taal barrière en ook vertrouwen. Na wat denkwerk kwamen we al snel tot de conclusie: de Ardennen!

Er worden meerdere campings in de Ardennen gerund door Nederlanders. Onze keus viel uiteindelijk op: https://campingardennen.nl/. De foto’s die we vooraf konden zien zag de omgeving er schitterend uit, de ongerepte natuur van dit deel van Europa is echt verassend overweldigend. De gezellige sfeer konden we aan de foto’s afzien. Om die reden hebben we voor deze camping gekozen met name.

Qua accommodatie wilden we wel wat luxer dan een tentje natuurlijk. Opa en oma kunnen niet meer overnachten in een tent logischerwijs. Om die redenen kozen wij in dat opzicht voor de stacaravan. Foto’s en details kan men hier vernemen. We hebben er twee gehuurd, want er kunnen 4 personen in 1 stacaravan en wij zijn in totaal met ze zevenen, dus duidelijk te veel voor 1 stacaravan. En ook heel fijn huisdieren zijn toegestaan tegen betaling van een kleine vergoeding dus Max ging ook mee onze trouwe viervoeter.

Ik moet zeggen het is echt een prachtige omgeving rondom Durbuy. De fraaie rivier de Ourthe gaf ons de kans om te kanoën. Dat was wel een van de hoogtepunten van onze vakantie. Voor de kinderen was er ook best wel veel leuke dingen georganiseerd, animatieprogramma en spelletjes en er is een speeltuin, geen moment verveling dus. En daardoor veel sfeer. Kampvuur in de avond is ook toegestaan en toen werd het helemaal sfeervol.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *