Home » Reizen » Hoe voorkom je een hoge telefoonrekening op vakantie?

Hoe voorkom je een hoge telefoonrekening op vakantie?

Dat ze telefonisch slecht bereikbaar zijn. En daarnaast is het ook lastig om in te schatten welke telefoonkosten je maakt en wanneer je deze kosten maakt. Als je belt via Whatsapp op een Wifi netwerk dan kost het je niets natuurlijk. Maar wat als je even niet oplet en je hebt je internet nog aanstaan? Zijn die gemaakte MB’s dan voor jouw rekening? En hoe ver kan je over je bundel heen? Dat is vooralsnog vaak onduidelijk. En daarom heb ik dit artikel geschreven.

In dit artikel biedt ik je een oplossing tegen dit probleem.

Je kunt voorkomen dat je teveel betaalt voor je telefoonrekening op vakantie

Je hebt zelf in de hand hoeveel je moet betalen voor je telefoonrekening. Want als je jouw telefoon niet gebruikt, dan betaalt je niet. Maar laten we realistisch zijn: de meeste mensen gebruiken hun telefoon dagelijks op vakantie. Of het nou is om je familie te spreken, mooie foto’s te maken of gemaakte foto’s doorsturen; dat maakt verder niet uit. Er zijn een tal van redenen om je telefoon te gebruiken.

Een simpele, maar effectieve oplossing is om een sim-only abonnement te nemen. In deze abonnementen is het duidelijk aangegeven hoeveel je betaalt en wanneer je betaalt. Op deze manier kun je voorkomen dat je met onverwachte kosten komt te zitten.

Een andere goede tip is om je data roaming uit te zetten op vakantie. Op deze manier weet je zeker dat alles wat je doet alleen gebeurt via de Wifi. Deze twee simpele tips gebruik ik al jaren en het werkt altijd.

Iedereen aan wie ik deze tips heb gegeven, zeggen dat ze werken als een wonder. Dus probeer het en kom er achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *