Home » Overig » Hoe creeër je het ultieme vakantiegevoel?

Hoe creeër je het ultieme vakantiegevoel?

Op Villatent.nl kan je iets vinden waar waarschijnlijk niet veel mensen aan hebben gedacht voor de komende zomer: glamping. Maar, wat is glamping? Glamping wordt door Villatent.nl uitgelegd als luxe kamperen terwijl je toch geniet van de rust van het heerlijke buitenleven. Niets is minder waar! Glamping is voor de mensen die kamperen wel heel gezellig vinden, maar die een tent kopen, alles meesjouwen, en checklists maken van alles dat je nodig hebt teveel gedoe vinden. Bij glamping heb je alles al aanwezig in de ‘tent’, waaronder dus een keuken en bedden. Toch heeft het de vorm van een tent, waardoor het wel die knusheid en gezelligheid uitstraalt. 

Activiteiten met je familie

Om een Glamping Nederland te vinden kan je makkelijk het internet raadplegen. Je hoeft slechts je vakantie te boeken, je koffers in te pakken, en hooguit een paar uur te rijden voor je ultieme vakantie ervaring. Toch is het naast het samen leven in een villatent leuk om met je familie vakantie activiteiten te ondernemen, zeker als je een hectisch leven hebt buiten het kamperen om. In dat geval kan je denken aan klassieke stranddagen, of een spelletjesdag bij slecht weer. Ook vragen of er iemand komt helpen met koken is een goed idee om lekker weg te kletsen tot je kan eten. 

Activiteiten van de camping

Veel campings organiseren ook activiteiten om te doen op de camping zelf of in de regio. Zo kan je in Nederland denken aan de kampvuren en animatieteams die zich uitsloven voor de kleine kinderen, maar ook in het buitenland heb je vaak dagtripjes naar een stad in de buurt die volledig worden georganiseerd door de camping. Vaak is dat nog goedkoper dan het zelf te organiseren, en krijg je een gids erbij die je alles weet te vertellen over de stad. Informatief en super leuk om met mensen in een groep te gaan, zo leer je gelijk andere mensen kennen. Wie weet ontstaat er wel een goede vriendschap uit! Er is dus genoeg te doen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *