Home » Vakanties » Een taalstudie meenemen op vakantie.

Een taalstudie meenemen op vakantie.

Bij het maken van een vakantie checklist voor je geboekte vakantie denk je doorgaans niet om er ook een studie of cursus op te zetten. Want waarom zou je gaan leren tijdens een welverdiende vakantie terwijl je van plan bent om voor de volle 100% te gaan ontspannen.

Dit terwijl een vakantie juist het uitgelezen moment is om wel iets nieuws te leren. Tijdens een vakantie komen namelijk alle elementen perfect in balans die je nodig hebt om iets nieuws te leren. Hoewel dit werkelijk elke studie kan zijn is een taalstudie voor de hand liggend omdat je bijvoorbeeld de lokale taal van het land waar je heen reist kan leren. Maar ook Engels leren is een perfecte match tijdens een vakantie.

Een nieuwe taal leren tijdens je reis.

Het leren van een taal tijdens een reis of vakantie werkt goed omdat je alles direct in praktijk kunt brengen. Je kunt alle geoefende en nieuwe woorden die je hebt geleerd meteen uitproberen op de lokale bevolking. Zo zul je sneller leren wat je fout doet en leer je direct weer nieuwe woorden terwijl je op een leuke manier met locals communiceert.

Een taalstudie Spaans, Grieks, Engels, Italiaans of zelfs het leren van Frans ligt erg voor de hand. Niet alleen omdat dit mooie talen zijn om te leren, maar ook omdat veel mensen deze talen wereldwijd spreken. Ook Chinees leren kan tegenwoordig veel windeieren voor je leggen aangezien China een steeds belangrijkere rol neemt in de wereld Economie.

taalstudie

Online leren op afstand.

Maar naast een taal kun je werkelijk elke studie of cursus tijdens een vakantie volgen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je een thuisstudie oftewel een cursus op afstand doet. Deze online cursussen kun je gemakkelijk online bestellen via bijvoorbeeld www.studie24.nl waar je een compleet overzicht vindt van alle online opleidingen.

Omdat zowel elementen als tijd, rust en ontspanning samen komen. Is dit de ideale gelegenheid om iets nieuws te leren. Dit hoeft niet perse een taal te zijn maar kan ook een extra module zijn of een korte cursus om een skill te leren en je competenties te vergroten.

Meer tijd en rust om leerstof in je op te nemen.

Omdat je niks anders aan je hoofd hebt dan vakantie vieren ergens in een warm land. Neem je meer leerstof in je op. Je onthoudt alles wat je leert beter waardoor je sneller en prettiger iets nieuws leert. Je hebt tijd zat en kunt werkelijk leren wanneer jij dat wilt. Vanaf de veranda in je appartement of lekker onder een parasol op het strand om dit af te wisselen met een frisse duik in het water. 

taalstudie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *